Het afgelopen half jaar liep Eeke Bastiaansen stage bij de DuurzaamheidsRapporteurs. Ze studeert aan de Rijksuniversiteit Groningen en kwam bij ons met een helder plan: een platform opzetten met duurzame helden en hun verhaal. Ze reisde vervolgens het hele land door met fotocamera en blocnote. En verzamelde de eerste spraakmakende pioniers. Deze week ging www.storiesofsustainablity.nl live.

Stories of Sustainability is een bonte verzameling mooie mensen met boeiende verhalen geworden. Stuk voor stuk pioniers die door hun idealisme nieuwe bedrijven starten, duurzame businessmodellen ontwikkelen en zodoende werk maken van de nieuwe economie. Van Sander die ons aan de krekels wil hebben (zie de foto die Eeke heeft gemaakt), tot Thomas die strijdt tegen voedselverspilling. En van Marjolein die klein wonen propageert tot Janet die een zadenbibliotheek heeft opgezet. We zullen geregeld een story van een duurzame held op onze website publiceren.

Ook een Story of Sustainability delen?

Ben je, of ken je ook zo’n groene pionier? Geef dit dan door aan Eeke: eeke@duurzaamheidsrapporteurs.nl. Kijk voor de alle stories op www.storiesofsustainability.nl.