9kbmpwbtk9a-jessie-bell

 

 • verderontwikkelen-groenecirkel

  Verslaggeving

  Met een transparant jaarverslag legt u verantwoording af aan uw belangrijkste stakeholders. Tegelijk is het jaarverslag goed voor de reputatie van uw organisatie, de betrokkenheid van uw stakeholders én de doorontwikkeling van uw (mvo-)beleid.

  Meer informatie
 • schrijven-groenecirkel

  Communicatie

  Laat uw interne en externe stakeholders over uw organisatie vertellen. In eerlijke, transparante en heldere verhalen. Zonder 'storytelling-trucs'. Ze geven een betrouwbaar beeld van uw bedrijf. En zorgen tegelijkertijd voor waardevolle informatie voor de doorontwikkeling van uw beleid.

  Meer informatie
 • lightbulb-groenecirkel

  Mvo-beleid

  Op welke wijze kan uw organisatie duurzaam groeien? In economische, maatschappelijke én ecologische waarde. De DuurzaamheidsRapporteurs (en uw stakeholders) denken graag met u mee.

  Meer informatie
 • globe-groene-cirkel

  Impactmeting

  Voor welke duurzame veranderingen zorgt uw bedrijf? Dat is uw impact. En die valt te meten. Aantonen van de impact van uw bedrijf draagt enorm bij aan uw geloofwaardigheid en de relaties met de omgeving. De DuurzaamheidsRapporteurs ondersteunen bij het meten van de impact van uw organisatie.

  Meer informatie